Contact info@besteleendakkapel.nl (0548) 712 072
  • Spinnerstraat 20
  • 7461 TT Rijssen

Dakkapel renovatie

Natuurlijk is Besteleendakkapel.nl uw leverancier voor een nieuwe dakkapel, maar u kunt ook bij ons terecht voor dakkapel renovatie. Wij renoveren uw bestaande dakkapel of vervangen hem voor een nieuwe. Doei losliggende dakbedekking, houtrot en lood dat in slechte staat verkeert. Hallo nieuwe dakbedekking, kunststof kozijnen en fris nieuw huis!

Offerte aanvragen

Uw dakkapel laten renoveren

Is uw dakkapel toe aan renovatie? Wij geven hem graag een professionele opknapbeurt. Snel, voordelig, deskundig en met zo min mogelijk overlast. Want u wilt natuurlijk zo snel mogelijk kunnen genieten van het licht en de ruimte die uw dakkapel biedt en niet wekenlang in de rommel van een verbouwing zitten!

Offerte aanvragen

Wilt u uw dakkapel door ons laten renoveren? Neem contact met ons op.

Prefab dakkapel

Om tijd en kosten te besparen wordt uw dakkapel door ons prefab gemaakt. Dit betekent dat wij zo veel mogelijk voorwerk in onze werkplaats doen. Kiest u ervoor om uw dakkapel te vervangen voor een nieuwe, dan betekent dit dat wij op locatie de dakkapel enkel nog maar hoeven te plaatsen en u binnen een dag een compleet nieuwe dakopbouw heeft. Kiest u ervoor om alleen noodzakelijke aanpassingen te laten doen, dan treffen we in onze werkplaats vooraf al zoveel mogelijk voorbereidingen.

 

Dakkapel renovatie - onze werkwijze

U heeft de keuze gemaakt om uw bestaande dakkapel door ons te laten renoveren. We kijken uit naar een prettige samenwerking! Graag leggen we alvast de werkwijze voor uw dakkapel renovatie uit.

Inspectie van uw dakkapel

Besteleendakkapel.nl start met een inspectie van uw dakkapel en geeft u professioneel advies over de mogelijkheden voor het renoveren of eventueel vervangen. Als renovatie van uw dakkapel mogelijk is, dan ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte met een duidelijke omschrijving van onze werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van de kozijnen, het lood en de boeiboorden of aan het vervangen van uw huidige dakbedekking voor een milieuvriendelijke EPDM-dakbedekking.

Kunststof dakkapel of houten dakkapel?

Vindt u de renovatie een goed moment om over te stappen naar een onderhoudsarme oplossing? Wij bouwen zowel houten, als kunststof dakkapellen. Kunststof is onderhoudsvriendelijker en goedkoper. Maar we begrijpen dat hout natuurlijk ook zo z’n charme heeft. Neem voor meer informatie contact met ons op, we helpen u graag verder!

Dakkapel laten renoveren

Op de afgesproken plaatsingsdatum wordt uw dakkapel gerenoveerd en tot in detail afgewerkt. Onze monteurs zorgen ervoor dat alles veegschoon en netjes achterblijft, zodat u meteen kunt beginnen met eventuele schilderwerken.

Wat kost een dakkapel?

Een dakkapel is en blijft maatwerk. Toch hebben we ons best gedaan om de prijzen inzichtelijk te maken voor u. Besteleendakkapel.nl bouwt al een nieuwe dakkapel vanaf € 4.495,-. Vraag ons naar de mogelijkheden.