Contact info@besteleendakkapel.nl (0548) 712 072
  • Spinnerstraat 20
  • 7461 TT Rijssen

Dakkapel renovatie

 

Natuurlijk is Besteleendakkapel.nl uw leverancier voor een nieuwe dakkapel, maar u kunt bij ons ook terecht voor een dakkapel renovatie. Wij renoveren uw bestaande dakkapel of vervangen uw dakkapel voor een nieuwe. Weg lood dat in slechte staat is, loslatende dakbedekking en slecht houtwerk. Het wordt allemaal vervangen door onderhoudsarme en duurzame materialen. Zodoende krijgt uw huis weer een verzorgde uitstraling.

Offerte aanvragen

Uw dakkapel laten renoveren

Is uw dakkapel aan renovatie toe? Wij verzorgen graag een professionele opknapbeurt voor uw dakkapel. Vlot, voordelig, deskundig en met zo weinig mogelijk overlast. Want natuurlijk wilt u niet langdurig in een verbouwing zitten. U wilt zo snel mogelijk weer genieten van het licht en de ruimte die uw dakkapel u biedt. Dat kan met Besteleendakkapel.nl.

Offerte aanvragen

Wilt u uw dakkapel door ons laten renoveren? Neem contact met ons op.

Werkwijze renoveren van een dakkapel

U heeft de keuze gemaakt om uw bestaande dakkapel door ons te laten renoveren. We kijken uit naar een prettige samenwerking! Graag leggen we alvast de werkwijze voor uw dakkapel renovatie uit. Die werkwijze is namelijk door en door transparant.

Inspectie van uw dakkapel

Besteleendakkapel.nl start met een inspectie van uw dakkapel en geeft u een professioneel advies over de mogelijkheden voor het renoveren of eventueel vervangen. Als renovatie van uw dakkapel mogelijk is, dan ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte met een duidelijke omschrijving van onze werkzaamheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vervangen van de kozijnen, het lood en de boeiboorden of aan het vervangen van uw huidige dakbedekking voor een milieuvriendelijke EPDM-dakbedekking.

Overstappen naar een kunststof dakkapel

Vindt u de renovatie een goed moment om over te stappen naar een onderhoudsarme oplossing? Bespreek dan met uw contactpersoon de mogelijkheden voor een kunststof dakkapel.

Dakkapel laten renoveren

Vervolgens wordt de dakkapel op de afgesproken plaatsingsdatum gerenoveerd en tot in detail afgewerkt. Na een laatste check verlaten onze monteurs uw opgeruimde zolder en kan voor u het genieten beginnen.