Contact info@besteleendakkapel.nl (0548) 712 072
  • Spinnerstraat 20
  • 7461 TT Rijssen

Montage Prefab dakkapel binnen 1 dag!

Met een prefab dakkapel kunt u binnen slechts één dag meer ruimte in uw woning creëren. Doordat de dakkapel volledig geprefabriceerd wordt, gaat het plaatsen razendsnel. U heeft dan ook nauwelijks overlast tijdens de montage in uw woning en kunt direct genieten van meer licht, ruimte en leefgenot.

Top kwaliteit

Uw dakkapel plaatsen gaat razend snel. Echter is het plaatsen van uw dakkapel geen race tegen de klok, het gaat ons uiteindelijk om het afleveren van een top kwaliteit dakkapel.

Dakkapel vergunning

Ziet u op tegen het papierwerk rondom de aanvraag van een vergunning? Wij nemen u graag de zorg voor het regelen van een vergunning voor uw prefab dakkapel uit handen.

Waar moet ik nog meer op letten?

De website van VerbouwWijzer geeft u veel informatie wanneer u een dakkapel overweegt. Kijk voor meer algemene informatie ook eens op: http://www.verbouwwijzer.nl/dakraam-en-dakkapel/

Besteleendakkapel.nl ontwikkelt, produceert en plaatst de dakkapel volledig in eigen beheer. Daardoor kunnen wij als geen ander een dakkapel op maat bouwen. Geheel volgens uw wensen en in de stijl van uw woning en uiteraard volledig op maat! Uw prefab dakkapel kan bovendien in zowel hout als kunststof geleverd worden.

Een dakkapel passend voor elke wens, woning en budget.

Bekijk opties en prijzen
  1. Afspraak = Afspraak
  2. Wij regelen uw bouwvergunning
  3. Een adviseur uit uw regio
Wij plaatsen door het hele land!

Wij regelen logistiek, plaatsing en oplevering zelf.