Contact info@besteleendakkapel.nl (0548) 712 072
  • Spinnerstraat 20
  • 7461 TT Rijssen

Dakkapel profiteert ook van lagere BTW

Een laag BTW-tarief voor uw dakkapel is natuurlijk interessant! Wij leggen u graag uit dat uw dakkapel fors goedkoper zal worden. De verlaging van het BTW-tarief geldt niet voor de gehele dakkapel, het heeft betrekking op dakkapel arbeidskosten. De regeling geldt voor bestaande uizen. De startdatum was 1 maart 2013 en de regeling eindigt op 1 maart 2014.

Voorbeeld
Een veel verkocht type dakkapel is een dakkapel van 3 meter breed. Kosten voor deze dakkapel zijn ongeveer € 4655,- euro inclusief BTW. Met de huidige BTW verlaging komt deze prijs al snel op € 4425,- euro inclusief BTW. Dat scheelt uw maarliefst 230,- euro

Totaal afwerking tegen laag BTW-tarief!
Daarnaast verzorgt Besteleendakkapel.nl voor u graag de totale afwerking van uw zolder. Ook arbeidskosten voor het aftimmeren en afwerken van uw zolder mag weggezet worden tegen het lage BTW-tarief van 6% btw.

Een dakkapel kopen?
Bij Besteleendakkapel bent u aan het juiste adres voor de juiste dakkapel met de juiste dakkapel prijs. Wij komen graag bij u thuis om uw wensen en ideeen te bespreken. Op basis daarvan maken we graag vrijblijvende een dakkapel offerte.

Besteleendakkapel.nl wenst uw alvast veel licht en ruimte voor uw zolder! Maak een AFSPRAAK! (t) 0548 - 712 072 of mail naar (e) info@besteleendakkapel.nl

Terug naar overzicht

Een dakkapel passend voor elke wens, woning en budget.

Bekijk opties en prijzen