Contact info@besteleendakkapel.nl (0548) 712 072
  • Spinnerstraat 20
  • 7461 TT Rijssen

Dakkapel specialist uit Rijssen | Twente

Veel bedrijven maken dakkapellen. Daardoor zijn er ook veel verschillende dakkapellen in omloop. Besteleendakkapel uit Rijssenhoudt van kwaliteit. Wij maken maatwerk dakkapellen tegen scherpe prijzen.

Bij elke aanschaf vraagt u zichzelf af, is dit een goede koop? Uiteraard ook wanneer u besluit een dakkapel op uw woning te plaatsen. Natuurlijk geeft elke dakkapel ruimte en licht in uw woning maar u wilt ook een dakkapel waar u zonder zorgen van kan geniet. 

Geen prijsvechter maar dakkapelspecialist

Zorgeloos genieten vinden wij bij Besteleendakkapel van groot belang. Een dakkapel plaatst u voor de voordelen en niet voor meer werk. Daarom gaan we bij Besteleendakkapel voor kwaliteit en dat gaat uw merken. We bezuinigen niet op onze materialen maar werken uitsluitend met duurzame materialen. Voordelen voor u; een onderhoudsarme dakkapel, zeer lange levensduur, 10 jaar garantie en een prachtig mooi juweel op uw woning

Dakkapel expert uit Oost – Nederland

Besteleendakkapel is gevestigd in Rijssen maar werkt ook ver buiten de regio. Wij plaatsen regelmatig dakkapellen in plaatsen uit de omgeving zoals Deventer, Zutphen, Apeldoorn, Zwolle, Raalte, Almelo, etc maar daarnaast hebben we oook vele referenties ver daarbuiten zoals Leiden, Utrecht, Amersfoort, Tiel, Arnhem. 

Een dakkapel op uw woning?

Wij helpen u graag en geven graag advies. Onze ervaringen dragen er aan bij dat we voor eigenlijk elke situatie een prachtige oplossing kunnen maken.

Vrijblijvend informatie aanvragen?! (t) 0548 - 712 072 of mail naar (e) info@besteleendakkapel.nl

Terug naar overzicht

Een dakkapel passend voor elke wens, woning en budget.

Bekijk opties en prijzen