Contact info@besteleendakkapel.nl (0548) 712 072
  • Spinnerstraat 20
  • 7461 TT Rijssen

Geld overhouden met uw kunststof dakkapel

U stookt met een kunststof dakkapel een stuk voordeliger dan met een houten dakkapel. Dit komt omdat een kunststof dakkapel veel beter isoleert dan een houten dakkapel. Dit scheelt flink in uw energiekosten, zeker als de winter streng is. Als we daar nog bij tellen dat een kunststof dakkapel geen onderhoudskosten heeft, houdt u met een kunststof dakkapel € 150,- per jaar meer over dan met een houten dakkapel. En dat is een flink bedrag om aan andere leuke dingen te besteden.

Prijs kunststof dakkapel

Dakkapel prijzen zijn per materiaal verschillend. U hebt bij Besteleendakkapel.nl al voor € 4195,- een kunststof dakkapel op uw dak. De kunststof dakkapel is de voordeligste keuze als u nog zo’n 3 tot 5 jaar in uw huidige woning blijft wonen. Dit komt omdat een kunststof dakkapel goedkoper is in het gebruik. U zit met een kunststof dakkapel niet vast aan kosten voor jaarlijkse schilderbeurten en u heeft aanzienlijk lagere stookkosten.

Kunststof dakkapel met houtkleur en houtnerfstructuur

Bij Besteleendakkapel.nl zijn kunststof dakkapellen in alle kleuren en maten te verkrijgen. Als u het wilt, dan kunt u zelfs een houtnerf laten terugkomen in uw kunststof dakkapel. Omdat bij Besteleendakkapel.nl kunststof zo goed op hout kan lijken, kiezen ook de echte houtliefhebbers steeds vaker voor het laten plaatsen van een kunststof dakkapel door Besteleendakkapel.nl

Verkleuren kunststof dakkapellen?

Een vaak gehoorde klacht over kunststof dakkapellen is dat deze door de zon zouden verkleuren. U hoeft zich hierover bij Besteleendakkapel.nl geen zorgen meer over te maken. Moderne kunststof dakkapellen zijn bestand tegen alle weersinvloeden en dus ook tegen fel zonlicht.

Meer weten? Kijk op: https://www.facebook.com/besteleendakkapel.nl Of neem direct contact op met Besteleendakkapel.nl

Terug naar overzicht

Een dakkapel passend voor elke wens, woning en budget.

Bekijk opties en prijzen