Contact info@besteleendakkapel.nl (0548) 712 072
  • Spinnerstraat 20
  • 7461 TT Rijssen

Opties voor Prefab Dakkapel

Uw dakkapel specialist, Besteleendakkapel.nl, biedt u naast een prachtige prefab dakkapel nog vele opties aan die uw dakkapel verfraaien en het gebruikersgemak vergroten.

Door het plaatsen van een dakkapel krijg u al veel licht en ruimte in uw woning. Om nog meer te kunnen genieten van uw kunststof dakkapel of houten dakkapel bieden wij uw veledakkapel opties en accessoires aan.

Dakkapel buitenbekleding

Bij Besteleendakkapel.nl kunt u kiezen uit diverse dakkapel materialen, Trespa® of Keralit®, en kleuren. Zo kunt u bij een houten dakkapel bijvoorbeeld uw boeideel verfraaien door een prachige sierlijst.

Dakkapel kozijn en beglazing

Besteleendakkapel levert bij uw kunststofdakkapel ook onderhoudsarme kunststof kozijnen. De kunststofkozijnen zijn in diverse RAL-kleuren te verkrijgen. Daarnaast bevatten deze kunststof kozijnen dubbelglas en een prima isolerende werking. Optioneel in uw kozijnen zijn ventilatierooster voor een voortdurende luchtverversing. 

Dakkapel extra's

Opties die het gebruikersgemak van uw dakkapel vergroten zijn de volgende:

- Sunscreens, hand- of motorbediend
- Rolluiken, hand- of motorbediend
- Inzethorren, aluminium inzethorren voor kunststof draai-kiepramen

Totale afwerking

Besteleendakkapel.nl is een dakkapel specialist voor het totale pakket. Naast het plaatsen en monteren van uw prefab dakkapel helpen wij u ook graag met de afwerking van uw dakkapel en zolder. Zo plaatsen wij tussenwanden, verzorgen de elektra, werken uw zolder verdieping af met gipsplaten, etc.

Vraag vrijblijvend uw dakkapel offerte aan! Meer weten? (t) 0548 - 712 072 of mail naar (e) info@besteleendakkapel.nl

Terug naar overzicht

Een dakkapel passend voor elke wens, woning en budget.

Bekijk opties en prijzen