Contact info@besteleendakkapel.nl (0548) 712 072
  • Spinnerstraat 20
  • 7461 TT Rijssen

Van dakkapel offerte tot dakkapel montage

Om maar met de deur in huis te vallen, wij nemen u graag het werk uit handen. Een dakkapel op uw woning lijkt een hele verbouwing maar met Besteleendakkapel.nl is de klus snel geklaart en is het voor u een plezierige verbouwing.

1. Besteleendakkapel.nl komt naar u thuis!

Via de website kunt u een offerte aanvraag bij ons neerleggen. Zo hebben we al een aantal gegevens die we nodig hebben voor het maken van een offerte, vervolgens zullen we met u contact opnemen om een afspraak te maken bij u thuis. Uiteraard kunt u ook telefonisch met ons een afspraak maken. 

2. Uw dakkapel wensen bespreken, vrijblijvend!

Tijdens de afspraak bij u thuis bespreken we al uw wensen voor een dakkapel. Daarbij geven wij u graag dakkapel advies en bieden voor u de beste mogelijkheden aan voor uw dakkapel. Vervolgens gaan we uw dakkapel inmeten zodat we gelijk een scherpe dakkapel prijs kunnen neerleggen.

3. Het bouwen van uw prefab dakkapel en vergunningaanvraag

Nadat u akkoord hebt gegeven op onze dakkapelofferte gaat uw dakkapel in productie. Eerst tekenen we uw dakkapel uit om vervolgens de materialen op maat te maken. Het bouwproces van uw dakkapel gebeurt bij ons in de werkplaats. Vervolgens worden alle accessoires besteld en is uw dakkapel klaar voor transport.

Indien nodig wordt vooraf aan het bouwproces nog eerst de dakkapelvergunning geregeld. Wij hebben hier ervaring mee en nemen ook graag dit vergunningproces voor u uit handen.

4. Plaatsing van uw dakkapel in 5 uur!

Besteleendakkapel.nl neemt met u contact op om een afspraak te maken voor het plaatsen van uw dakkapel. Het monteren van uw dakkapel gaat snel zodat uw zo min mogelijk overlast ondervindt van de verbouwing. In 5 uur plaatsen we uw prefab dakkapel. 

5. Aftimmeren van uw zolderverdieping

Indien we met u hebben afgesproken om ook uw zolderverdieping en dakkapel van binnen af te timmeren doen we dat veelal dezelfde dag, met af en toe uitloop naar de dag erna. Afhankelijk van de hoeveelheid werk. We kunnen zo de complete zolder verbouwing voor uw verzorgen. Het plaatsen van uw dakkapel tot en met het aftimmeren van uw zolderverdieping. Denk hierbij aan het indelen van uw zolder met wanden en deuren, gipsplaat afwerking aan de binnenkant van uw dakkapel maar ook het eventueel plaatsen van een dakraam.

Besteleendakkapel.nl wenst uw alvast veel licht en ruimte voor uw zolder! Maak een AFSPRAAK! (t) 0548 - 712 072 of mail naar (e) info@besteleendakkapel.nl

 

Terug naar overzicht

Een dakkapel passend voor elke wens, woning en budget.

Bekijk opties en prijzen