Contact info@besteleendakkapel.nl (0548) 712 072
  • Spinnerstraat 20
  • 7461 TT Rijssen

Wat kost een dakkapel?

De kosten voor uw dakkapel hangen af van een aantal factoren:

  • Welke afmeting heeft uw dakkapel?
  • Welke materiaal kiest u?
  • Wilt u een plat dak of een pannendak?
  • Welke kwaliteit wenst u?

Standaard dakkapel

De standaard dakkapel, zoals u die vaak op de daken in uw omgeving ziet heeft een afmeting van 150 cm hoog en 240 cm breed. De kosten voor een standaard dakkapel zijn als volgt: Houten dakkapel of Kunststof dakkapel: 4.395,- euro (inclusief montage)

Houten dakkapel

Het grote voordeel van een dakkapel van hout is de natuurlijke uitstraling. U krijgt een prachtige en uiterst degelijke dakkapel gelevert die netjes in de grondverf zit. U dient de dakkapel nog wel af te schilderen.

Kunststof dakkapel

Het grote voordeel van een kunststof dakkapel is dat u geen onderhoudskosten heeft. Als u doorrekent ziet u dat uw kunststof dakkapel na de eerste drie tot vijf jaar de voordeligste keuze is.

Afwerking zolder

Bij Besteleendakkapel.nl leveren we niet alleen dakkapellen. We kunnen ook de complete afwerking van uw zolder verzorgen. Uw zolder opnieuw indelen met wanden en deuren en alles perfect laten aansluiten met uw dakkapel. Zo nemen we u graag de complete verbouwing uit handen en laten een prachtige zolder achter die u zo kunt behangen.

Geen appels met peren vergelijken!

Er zijn ontzettend veel aanbieders op de markt die goedkope dakkapellen leveren met een zeer lage kwaliteit. Besteleendakkapel.nl levert alleen dakkapellen van TOP Kwaliteit met een perfect isolatie en hoogwaardige materialen. Uiteindelijk is het voordeliger om gelijk voor een goede kwaliteit dakkapel te kiezen. Wij adviseren u graag en vrijblijvend om u een goede keuze te laten maken!

Bekijk onze prijzen of vraag vrijblijvend uw dakkapel offerte aan. Meer weten? (t) 0548 - 712 072 of mail naar (e) info@besteleendakkapel.nl

Terug naar overzicht

Een dakkapel passend voor elke wens, woning en budget.

Bekijk opties en prijzen