Contact info@besteleendakkapel.nl (0548) 712 072
  • Spinnerstraat 20
  • 7461 TT Rijssen

Meer wooncomfort zónder grote verbouwing? 

 

Geen zorgen. Onze vakmensen plaatsen uw dakkapel binnen één dag. Omdat uw dakkapel professioneel wordt ingemeten en wij zelfs rekening houden met de kleinste details zit u maar kort in de rommel. Na het plaatsen van de dakkapel kunt u dezelfde dag nog de ontstane ruimte inrichten. Weg benauwde zolder of krappe slaapkamer. Met een dakkapel van Besteleendakkapel.nl kiest u voor zeeën van licht, ruimte en woon- en leefgenot.

Bekijk uw opties

Uw prefab dakkapel, beschikbaar in verschillende opties

Besteleendakkapel.nl plaatst prefab dakkapellen gemaakt van kunststof of hout. Prefab wil zeggen dat wij uw dakkapel in onze fabriek in Rijssen al volledig klaar maken. Hierdoor kunnen wij uw kunststof of houten dakkapel in slechts één dag plaatsen. Waar dan ook in Nederland, snel en efficiënt.

Wilt u uw dakkapel bij ons bestellen? Vraag eerst vrijblijvend uw offerte aan.

Werkwijze plaatsen van een dakkapel

U heeft de keuze gemaakt om door ons een dakkapel te laten plaatsen. We kijken uit naar een prettige samenwerking! Graag leggen we u alvast onze werkwijze voor het plaatsen van een dakkapel uit. Die werkwijze is namelijk door en door transparant.

Online offerte voor een dakkapel

Nadat u online uw offerte heeft aangevraagd ontvangt u binnen twee dagen een beknopte, maar tegelijk uiterst complete en vooral duidelijke offerte van ons. Zonder kleine lettertjes, zonder verborgen bijkomende kostenposten. Als u zich in deze offerte kunt vinden, plant uw contactpersoon een adviesgesprek met u in, bij u op locatie.

Dakkapel laten inmeten

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dakkapel perfect aansluit bij uw wensen, komt uw contactpersoon graag vrijblijvend bij u langs om uw woning te bekijken. Alleen zo krijgen wij tot in de kleinste details uw wensen en behoeften helder. Natuurlijk wordt uw nieuwe dakkapel ook ter plekke ingemeten om de kleinste details zorgvuldig vast te leggen.

Optioneel: complete zolderverbouwing

Overigens doet Besteleendakkapel.nl nog meer dan alleen het plaatsen van uw dakkapel. Zo kunnen wij ook uw complete zolder verbouwen. Denk aan het plaatsen van nieuwe wanden, het aanleggen van elektra, het aftimmeren van de zolder, het plaatsen van kunststof of velux dakramen. Heeft u hier behoefte aan, vergeet dit dan niet met uw contactpersoon te bespreken.

Vergunning voor uw dakkapel

Belangrijk om te vermelden is dat wij u ook helpen met de aanvraag van de vergunning bij uw gemeente. Het kan namelijk voorkomen dat een dakkapel niet zomaar geplaatst mag worden. Wij kennen de weg in gemeenteland. U kunt de vergunningaanvraag met een gerust hart aan ons overlaten.

Dakkapel laten plaatsen

Op basis van de werktekeningen wordt uw dakkapel nu in onze eigen fabriek door onze professionele timmerlieden gebouwd. Vervolgens wordt de dakkapel op de afgesproken plaatsingsdatum geplaatst en tot in detail afgewerkt. Na een laatste check verlaten onze monteurs uw opgeruimde zolder en kan voor u het inrichten - en natuurlijk het genieten - beginnen!