Contact info@besteleendakkapel.nl (0548) 712 072
  • Spinnerstraat 20
  • 7461 TT Rijssen

Iedere woning is uniek en vraagt om een andere dakkapel. Bekijk hieronder uw opties.

Offerte aanvragen

Heeft u vragen over het plaatsen van een dakkapel? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Dakkapel laten plaatsen

Wilt u een dakkapel laten plaatsen? Omdat iedere woning uniek is, vindt u bij Besteleendakkapel.nl verschillende modellen, die allemaal binnen één dag geplaatst kunnen worden. Bestelt u uw dakkapel bij ons, dan verloopt alles via één aanspreekpunt. Van de offerteaanvraag tot de fabricage van de dakkapel, het transport en de afwerking bij u op locatie. En wij helpen u zelfs met de aanvraag van de juiste vergunning bij uw gemeente. Zo weet u zeker dat u de dakkapel van uw dromen krijgt.

 

Dakkapel op maat laten maken

Staat uw dakkapel er op onze website niet bij? Ook wanneer uw wensen buiten de standaard vallen, kunnen wij u van dienst zijn. Tijdens een adviesgesprek bespreken we tot in de kleinste details wat uw behoeften zijn als het gaat om uw nieuwe dakkapel. Vervolgens wordt de dakkapel ter plekke bij u ingemeten, in onze eigen werkplaats in Rijssen op maat gemaakt en zorgvuldig bij u thuis gemonteerd.

 

Offerte aanvragen voor uw dakkapel

U begrijpt het al: uw dakkapel is in goede handen bij Besteleendakkapel.nl. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem via de button hiernaast contact op om een adviesgesprek in te plannen.